***       Водещите вечерни новини       на 15 май 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 15 май 
Коментари Харесай

Водещите новини! Сарафов: Познавам г-н Гешев добре и се страхувам за живота си. Йорданова: Време е ВСС да спре този цирк


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 15 май   

 

„ В друга демократична страна изказване на основен прокурор, в което обществено споделя по какъв начин ръководи прокуратурата по телефона, по какъв начин работи превзетата страна, а повдигнати обвинявания няма, би било невероятно “.

„ В друга демократична страна прокуратура, която се занимава с политическо клеветничество вместо да управлява следствия и да повдига обвинявания, не би била даже мислима. Корупцията и търговията с въздействие се борят не с конференции, а с качествени обвинителни актове, импортирани в съда “.

„ В друга демократична страна основен прокурор, който да назовава народните представители „ политически отпадък, който би трябвало да бъда изметен “, би бил непоносим “.

„ Време е Висш съдебен съвет да прояви гръбнак и да спре този цирк, който срами правосъдната власт и разрушава българската държавност “.

***

„ Г-н Гешев употребява като персонална резиденция една емблематична къща в курорта „ Боровец “ “.

„ Иван Гешев трансформира кабинета си в хан за ромските барони, с които върви да яде саралия “.

„ Държи делото на трупчета, с цел да извива ръцете на политиците. Това е срамна загадка, която би трябвало да се каже, с цел да се почистим “.

„ Понеже познавам господин Иван Гешев добре, декларирам, че се опасявам за живота си и упорствам още през днешния ден да бъде предпазена моята физическа сигурност. Познавам Гешев и неговите способи и апелирам правосъдния министър за защита. До през днешния ден водех естествен живот. Вече не е допустимо. Г-н Гешев, вие надалеч надминахте вашия преподавател господин Филчев “, съобщи още зам.-главният прокурор.

***

„ Самият факт, че представителите на две от главните институции, които би трябвало да подсигуряват сигурността, са в бизнеса на правенето на внушения, е задоволително обезпокоителен “, уточни той, визирайки Иван Гешев и Борислав Сарафов.

***

Прокуратурата е внесла митинг против решението на Районния съд в Пловдив, който пусна на независимост Емили Тротинетката против парична гаранция от 1500 лв., оповестиха от 24 часа.

***

Президентът Румен Радев връчи първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на кандидат-премиер на ГЕРБ-СДС Мария Габриел.

***

Сред главните претекстове са: оръжието за Украйна и Истанбулската спогодба

***

Лидерката на беларуската съпротива в заточение Светлана Тихановска прикани през днешния ден белорусите да са подготвени за всевъзможни сюжети във връзка със слуховете за здравословното положение на президента Александър Лукашенко, съобщи Франс прес.

Лукашенко, който ръководи Беларус от три десетилетия, изглеждаше изнемощял на честванията по случай 9 май в Москва. Оттогава той не е взел участие в обществени прояви.

***

Първо я е прострелял, само че тя е оживявала, по-късно е направил несполучлив опит да се самоубие. 

***

Момичето, което бе признато в болница с тежки пострадвания в главата при всеобщата пукотевица в белградско учебно заведение по-рано този месец, умря през днешния ден сутринта, оповестяват Танюг и Българска телеграфна агенция, базирайки се на известие на сръбското министерство на опазването на здравето.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР